AGC Reference App, inspirerend!

AGC heeft een nieuwe app gelanceerd, De AGC Reference App. Met deze app wordt de gebruiker geïnspireerd door mooie projecten. Het is een showroom van AGC glas dat is toegepast in gebouwen over de hele wereld.

In de app zitten verschillende functies, wat het zoeken vergemakkelijkt. Er kan gezocht worden op in- of exterieur, op land, op gebouwtype (bijv. hotel, woning, winkel) en ook op toepassingsgebied (bijv. gevelbeglazing, interieur, structureel). Is LEED, BREEAM of Cradle to Cradle belangrijk? Ook hierop kunnen ‘groen gecertificeerde gebouwen’ gevonden worden, elk gecertificeerd gebouw is duidelijk gemarkeerd.

Alle referenties hebben verder een gedetailleerde beschrijving en een Google Map Indicator, zodat een tour door een stad of land kan worden gemaakt. Daarnaast kan de gebruiker een persoonlijke lijst van favorieten maken door bepaalde projecten te markeren.

Gratis downloaden

De AGC Reference App is gratis te downloaden en te gebruiken op elke smartphone en tablet. Met de zoekterm “AGC References” vindt de gebruiker de app in iTunes en Google Play App Store.